Zoeken naar weekenddienst dierenarts

weekenddienst dierenarts
24 uur dierenarts utrecht nieuwegein.
Cliënten van DAC regio Utrecht kunnen 24 uur per dag bellen naar 030 603 8700. U krijgt dan altijd iemand aan de lijn om uw dier zo goed mogelijk verder te helpen, zelfs s avonds, s nachts en in het weekend.
Dierenkliniek Rosmalen-Kruisstraat Dienstrooster.
In geval van nood is er altijd een dierenarts voor uw huisdier beschikbaar, 24 uur per dag 7 dagen in de week. Om dit mogelijk te maken draaien wij diensten met vier andere praktijken. Mochten wij geen dienst hebben dan kunt u bij één van onze collegas terecht.
Dierenkliniek Huizerweg in BUSSUM dierenkliniek dierenarts bussum konijn.
Dierenarts nodig in het weekend maar géén spoed. Indien u in het weekend een dierenarts nodig heeft maar er is géén sprake van echte spoed dan staat er een dierenarts uit onze eigen dienstenkring o p zaterdag en zondag tot uw beschikking.
Dierenkliniek t Hooy Velt.
Over huisdieren raken we nooit uitgepraat. Niet alleen nemen de diergeneeskundige mogelijkheden steeds verder toe, ook is er steeds meer. Afgelopen zaterdag kwamen bijna 100 Sterkliniek-dierenartsen en paraveterinairen bij elkaar voor de Sterkliniek Nascholingsdag welke in thema stond van het.
Dierenartsenkring Schiedam Vlaardingen.
Na een weekend of avondbezoek aan de waarnemend dierenarts worden de gegevens de volgende werkdag doorgegeven aan uw eigen dierenarts die dan bij eventuele blijvende klachten op de hoogte is van de bevindingen en de eventueel ingestelde therapie. Adressen van de aangesloten dierenartsen staan hiernaast vermeld.
Dienst-rooster Diergeneeskundig Centrum Doorn.
Indien u buiten onze openingsuren problemen heeft van spoedeisende aard belt u het makkelijkst ons normale telefoonnummer 0343-414582, u wordt dan automatisch doorverbonden met de dienstdoende dierenarts, of krijgt instructies hoe u deze kunt bereiken. Voor niet spoedeisende zaken kunt u de volgende werkdag vanaf 8.00 uur weer bij ons terecht. Spoedkliniek Gezelschapsdieren Midden Nederland. Met ingang van 1 maart 2012 kan het voorkomen dat u in de avond, nacht of weekenddienst wordt doorverwezen naar de Spoedkliniek Gezelschapsdieren Midden Nederland.
Dierenkliniek de Tweesprong.
Indien u voorkeur heeft voor een bepaalde dierenarts of assistente dan kunt u dit aangeven, zodat de afspraak bij haar wordt ingepland. Mocht u buiten onze openingstijden een dierenarts nodig hebben voor uw huisdier, dan kunt u gebruik maken van onze dienstregeling die wij hebben met klinieken in de buurt.
Spoedgeval Dierenkliniek Veenendaal.
Konijnen en knaagdieren. Uw huisdier kan op elk moment van de dag onze hulp nodig hebben! Er is 24 uur per dag een dienstdoende dierenarts beschikbaar. Buiten onze openingstijden hoort u op het antwoordapparaat direct welke dierenarts avond en nachtdienst heeft.
D.A.P Dokkum eo Spoeddienst.
De avond dienst gaat om 18.00 uur in en duurt tot de volgende morgen 8.00 uur. De weekenddienst duurt van vrijdagavond 18.00 uur tot maandagmorgen 8.00 uur. Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt via ons nummer 0519-292526 wordt u automatisch door verbonden met de dienstdoende dierenarts.
Dierenarts Verstappen Praktijk voor gezelsschapsdieren Best.
Voor spoedgevallen kunt u altijd het gewone praktijknummer bellen. Gaat het om een spoedgeval tijdens de normale openingstijden, dan kunt u direct naar de praktijk komen. Heeft u buiten deze tijden met spoed een dierenarts nodig, bel dan direct 0900-4455555.

Contacteer ons